Bukan nak main polo, bukan nak main golf. Tapi nak main dua2 sekali! hahaha. Macam mana nak buat? haaaa ni nak habaq ni.
Hampa kenai ni gambaq apa? bukan wordpress. hahaha. org kampung kata segan-jalan (walk-segan).

Volkswagen


Ok la mai nak habaq, Volkswagen Group Malaysia nak bagi peluang kat 30 orang bloggers untuk cuba pandu (test drive) Volkswagen. Kalau rasa2 teringin bleh la register nama kat link bawah ni.

 
Ekslusif untuk Nuffnangers!

"NOW are you getting excited? Jumping around in your room making “VROOOM VROOOOM” noises? The details of the event are as follows:
Time: 11am – 2pm
Date: 14th January 2012 (Saturday)
Venue: Car Park 2, Desa Park City"
Kalau x dapat beli, dapat test drive pun jadi la. Mana tau satu hari dapat rezeki beli..sapa tau kan?
Tuah ayam nampak di kaki, Hang Tuah sampai sekarang x jumpa2 lagi, Tuah manusia sapa yg tau. kan?