Bos Z: esok ada meeting kan.kalau saya x pergi xpa ke?
Aku: xpa ja kot..lgpun nk bincang isu ja.
Bos Z: dorang ni (client) x friendly buat meeting 17hb.
Aku: tu la (x teringat lagi esok nuzul Quran)
Bos Z: saya xnak pi sbb saya cuti.(disusuli dgn gelak tawa jahat)
Aku: ehh.oo esk Nuzul Quran.Selangoq cuti! abih tu semua yg kat MTDC(opis HQ) cuti arr?
Bos Z: yo la.Selangor kan cuti.
Aku: Arghh awat x declare BIT Software cuti.
Bos Z: (gelak jahat lagi) bleh ja saya nk declare, tp saya tgk awak ada meeting tu.
Aku: argghhh x kira, esok lepaih meeting saya balik teruih.
Bos Z: hahaha.(itu ja dia jawab)
Aku: xpa2.x aci btoi!

itu la perbualan aku dgn bos aku tadi, dia call sbb nak habaq dia x join meeting sbb dia cuti!!! mentang2 aku dok site kat KL...takpa2...takpa2.............