Semalam tengok game Chinese Taipei (Taiwan) vs Malaysia di Taiwan. Nasib baik RTM TV2 tunjuk live. Terima kasih 3x RTM. Walaupun ASTeROk ada tunjuk live jugak tapi tak feel macam RTM sbb ada Hasbullah Awang, LEGEND baq anggg! 1st half aku terlepas tgk gol pertama. Tapi dan tgk gol ke-2. Masa rehat tu depa tunjuk blk gol Aidil (gol 1st). PERGHHHHHHH berdesup pi! Memang Kelas Dunia jam 10 la! mencanak pi org belah jerlun kata. hahaha. Game tu mmg mencabaq pemain2 Malaysia. Penyokong tegaq mcm aku ni pun tercabaq. Taiwan ni sikit2 dpt free kick, penalti sampai 3 kali. Mujoq Sarbinee (keeper Malaysia) save sebijik (sebelah tangan ja tepih). Referee mmg cha-ya-bai. Memang berat sebelah (aku berat dua2 belah).
Ok la, cakap byk eh taip byk xmau, nak habaq game kedua semalam Malaysia kalah 3-2 tapi layak sebab agregat 4-4 dan Malaysia ada kelebihan gol tempat lawan. Hampa tgk la sendiri gol-gol game semalam no...