Tak sampai 24jam lagi misteri 'lambang misteri' yang didapati di merata-rata, traffic light, tiang lampu, surat khabar & juga iklan TV akan diumumkan. Tapi nampaknya ada yg dah dapat bongkar menatang apa lambang misteri ni. So aku pun nak bongkar jugak la.

Ianya dinamakan Celcom Kolony. ahahaha.....kolony.com.my sebagai bukti.
ianya adalah pakej baru untuk Celcom Xpax dan akan dilancarkan pada esok iaitu 8 April 2011. Jadi lambang misteri tersebut bukan lagi misteri. 

Terima kasih kepada blog Amanz.my dan aku juga sendiri dah pun buat siasatan terhadap laman web Kolony tersebut dan ternyata ianya benar....


*Lambang Misteri Tidak Misteri Lagi*