i'm not single
.
.
.
.
.
.
.
.
anymore


credit to http://nasirzin.com/blog

Setelah puaih membujang (puaih ka dak?), maka aku pon rasa hidup berdua lebih baik. Tapi aku dah pernah post(tententen-beautiful-day) yg aku dah pon berjaya menikah pada 101010.

Pada 27 & 28 November 2010 yg lepaih, majlis kenduri diadakan. Jadi raja la aku untuk 2 hari. 27/11 kenduri sebelah pompuan di Perumahan IPD Seberang Prai Selatan, Jawi, Penang. Kenduri sebelah pompuan ada majlis merenjis. abih kena taboq kunyit kat muka. hahaha. yang syok kena naik keta polis (abah & mama dia polis). tapi siren + lampu siren rosak plak....senyap sepi masa pengantin sampai. Nasib baik kat pintu masuk ada penyelamat geng kompang (adik ipaq yg atoq).


hat ni aku edit sendiri (nampak watermark baru aku? :P)

lepaih abih kenduri, tolong2 simpan skit...shoot balik Jitra teruih malam tu jugak pasai hal pelamin apa x setel lagi untuk kenduri sebelah aku plak keesokannya. huhuhu. Sampai Jitra pkoi 1045malam dah. Pelamin tgh pasang, lega...


credit to http://nasirzin.com/blog

dok tunggu org pasang pelamin apa semua sampai siap dah pkoi 1 pagi. Gilo! esok dah nak kenduri...papan tanda tunjuk arah x pasang lagi. Nasib baik ada kawan2 sejati (Apit, Namet, Aizat, Pabil) yang membantu. Depa ni huloq nasi kandaq sepinggan, keja sukses! hahaha...pasang papan tanda tunjuk arah semua paihtu isi perut yg makin lapaq....tau2 pkoi 330pagi...Yes!!! esok mesti muka x cukup tidoq...xpa....pengorbanan....

to be continue......(x larat nak taip)