10 hari aku x update. xpa. bukan wajib pon.

minggu ni minggu perang dgn membe opis aku. maklum la membe opis ramai Kelate. ni semua Piala Malaysia separuh akhir punya pasai. Kedah vs Kelantan. "Dua pasukan yang mempunyai penyokong fanatik teramai di bumi Malaysia" *style Hasbullah Awang*. pasai dok cerita pasai bola dlm blog ni la blog aku ni kena blocked kat HQ opis aku *mcm byk plak term "blog"*. dem!

Apa kena mengena bola dgn keja? x nampak lagi ka kaitan? aku dah bg hint dah kat atas tu. keja aku bersangkut paut dgn Kelantan. membe opis ramai Kelantan. bukan setakat membe opis, bos aku pon Kelantan. *tapi xkan nak gaduh dgn bos plak kan?* Kalau Kedah menang esok, minggu depan final! Mudah-mudahan. walaupun aku dah menikah dan bini x minat bola *ada aku kisah?* aku tetap nak pi stadium kalau Kedah layak ke final. Semangat Hijau Kuning berkobaq2 dah ni sampai la ni pagi2 kat opis dok dgq radio Kedah FM online.

Keja aku byk jugak la yg x SIAP lagi. bila nak siap pon xtau. *SIAP yg x siap* . Wiken ni pon mcm nak kena buat keja ja jugak. huhuhu. apa la nasib badan *dah la gemuk, keja x siap lagi* *ada kaitan ka?*