Baru balik terawih...teruih on FB...login 3-4 kali xleh....pa dia xtau FB ni....dok buat selenggara plak dah....haihh....mmg depa ni dasar x p terawih...hahaha...

Mulai awai bulan 8 hari tu aku kena involve dgn new client...nasib baik tempat client baru ni x jauh pon..dekat HKL tu..tp bukan HKL tu yg jadi client aku...so aku kena lead utk team yg involve dgn client baru ni...so far depa ni ok...happening n sporting...so xdak la stress sgt...hopefully sampai habih projek ni la kan...insyaAllah...bawah aku ada lagi 2 org....pompuan....laki semua sudah habih diguna pakai...semua berguna..xdak yg x guna....hehehe....

so bila dah kena lead team ni..kena keja kuat lebih la kan...insyaAllah aku cuba....aku akan pastikan hasil dgn client baru ni superb dan boleh dibanggakan....

dok ralit tulih pasai ni, FB pon dah bleh bukak...hehehe...