23/6 lepaih aku, wahid, chot & apis cobol (semua ni member2 UiTM aku) p i-City, Shah Alam nak tgk katanya ada persembahan lampu. Bila dah sampai sana, ya mmg btoi pon persembahan lampu, tapi spotlight!!! demm....x menarik lgsg...tp memandangkan si apis pon ada bawak DSLR dia, aku pon bawak dan kami ada model bidan terjun si wahid maka cubaan buat sesi fotografi pon dilakukan. Memula amik gambaq besa2 ja, paihtu teruih decide nak try main CLS / strobist. yeahhh aku & apis ni xdak pengalaman pon buat menda2 ni kira nak Try n Error la. Susah jugak, sbb x pandai nak angle kan speedlite/flash tu kat mana. amik kot ni ada bayang, amik kot tu ada bayang. haishhh. tapi xpa, belajaq dari kesilapan. ok la aku nak share skit gambaq dgn hampa semua.


Starlight


Captured to the hand


bukan flash, bukan spotlight tapi hanya toslet(torchlight)


cuba nak jadi Ultragirl


model beg tak berjenama

terima kasih kepada Wahid(model paksaan), Chot(light standman), apis(kongsi ilmu)