tu dia tajuk...hampa igt aku nak cerita pasai mami jarum ka? xdak pasai....
sebenaqnya tadi aku dah terlelap lena siap mengeroh lagi...bleh plak aku dgq aku sendiri mengeroh...maknanya tu tidoq dalam jaga...hahaha..

.

tadi layan game WC Argentina vs Korea Selatan...dan tgk 1st half ja...paihtu cik fiance mai ajak p makan satay...yaaa makan satay di kala malam bulan sabit...time tgk game tu nampak mcm Argentina buleh makan senang2....tapi sekali Korea buat Serangan Kaunter (counter attack) mmg kelam kabut gak Argentina nih...tapi nasib baik last2 menang 4-1...Messi haram x score jugak pon....
nak cerita pasai duit xdak mood nak cerita...pasai la ni aku agak sesak gak la...besa la nak kahwin...pakai duit byk...harap2 bertambah la blk duit aku tu...huhuhu...

hari ni dapat call daripada mak fiance cerita pasai adik laki dia tu...suruh aku tegoq skit pasai malaih belajaq....apa nak jadi nih malaih belajaq?! nak jadi mcm aku ka? aku ni mmg la pemalaih tahap ultraman...kira ok lagi la kan pasai bukan tahap gaban...adik dia ni jenih sentap skit..tegoq skit nak sentap...tegoq skit nak sentap...kata nak belajaq sampai ke luaq negara...tapi hat dalam negara pon pemalaih....keja nak main game....padan la mak aku x bg aku main game masa aku sekolah dulu...dan sbb tu jugak la aku bukan gamers tahap gaban..aku cuma gamers tahap upin ipin ja...jenih x main sgt game2 ni...aku lebih suka main kat luaq rumah...main permainan zaman kanak2...aci ligan...tuju kasut...main bola..main bijik getah...main gerek...polis sentri....nahh semua tu zaman kanak2 riang tu....best kan....hahahaha....kalau tgk semua permainan tu mcm mengeluarkan peluh yg byk dan memenatkan..tapi akhirnya aku gemuk jua....hahaha....anugerah Tuhan...syukur padanya sbb masih ada yg sayang....hikhikhik....
aku dah melalut nih...ni nak habaq kat bakai adik ipaq hat laki sorang ni...kot2 la terbaca...cuba dgq sama naa kata2 org tua,kakak2 & bakai abg ipaq hg ni...kira aku bleh nego lagi xpa la..dan aku mula marah...haaa time tu baru tau sekolah tu tinggi ka dak...hahaha....

panjang la plak aku merepek ni....dah la tgh2 malam jumaat ni....huuuuuuuuuu.......tp sapa suruh gatai p subscribe internet mudah alih.....haa amik hang...pakai sampai expired....jenuh tahan mata....ok la....x larat nak merapu dah aih....