Dah 19 hari aku tak update blog...muahahaha....konon nak update gambaq tunang....haram x update2 pon.....
hari ni jumaat....bfast mcm besa telan nasi lemak...tambah lagi 1% lemak dlm badan aku yg mmg dah 107% lemak ni....hahahah...nasi lemak ni sedap wooo...kedai tu plak ada awek....tapi bkn 'nasi lemak' awek tu tau....ni nasi lemak btoi punya....hampa ni bukan buleh..pikiaq kot lain.....otak jahat...!
esok konvo bakal adik ipaq...p jugak la...bleh snap2 gambaq....dgq kata bakal pak mentua nak ajak p makan kat bagan lalang plak malam tuh..perghhhhhhhhhhhhhhh ikan bakaq.....terbakaq nafsu nih! mesti marriiiii.....
mungkin esok bakal adik ipaq akan kenalkan bf dia kat family dia....sudah bersediakah anda?
sebelum p majlis konvo tu, pagi kena gotong royong dulu kat kuarters kak aku tu...ni pasai menteri nak mai rasmi 25hb ni arr....ajak menteri gotong royong sekali xleh ka?
kata Juara Rakyat! hahahah.....
ingat sebelum gotong royong tu nak buang 2% lemak p lari2 anak kat Taman Tasik Keramat sambil tambah 1% dosa tgk awek2 kat situ....jgn marah nooo fiancee....

xtau nak karang apa dah....kalau buat karangan mcm ni masa SPM kan senang.....matlamat sampai kat pembaca....bukan ka?