Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani
Assalamualaikum

aku mulakan dgn lafaz pembuka kata dan ucapan salam semoga aku tidak terbawa2 perasaan tensi aka tekanan jiwa ke dalam post aku kali ni. Tapi sememangnya aku sgt tensi!!! ada 3 kejadian yang membuatkan aku sgt3 TENSI!

1. Sabtu, 7 Nov 2009 bersamaan dgn tarikh team bola Kelate dilaukkan oleh team Negeri Sembilan di Bukit Jalil - Laptop aku rosak kena kejutan arus perdana kilat sabung menyabung. arghhhhh!!! tidakkkkkkk!!!!!!! tapi aku masih bersyukur sbb harddisk masih boleh read dan coding keja aku masih dpt diselamatkan. Alhamdulillah.

2. Ahad, 8 Nov 2009 - Keluaq p Lowyat Plaza nak p pebaik laptop aku yg jahanam tu. masuk ja Jalan Hang Tuah, NAHHHHHH...jem la plak dah...mau dekat 45 minit baru nk buleh nampak bangunan Lowyat tu...buleh kona tang simpang Lowyat tu seronok gak la...TAPI!!!!! sampai tang nk masuk ke parking bawah tu - PARKING FULL!!!! DEMMMMMM!!!!! pusing balik mau dekat sejam gak. bebai punya pasai teruih ajak awek aku p sumbangkan kepada ketidaktentuan cuaca di KL ni. Ya semestinya aku p KARAOKE!!! yang pastinya bukan p berdua, bawak 2 org adik awek aku. Dengan tanpa rasa malu walaupun aku ni jenih malu2 comey, belasah nyanyi lagu2 feveret yg boleh meruntun jiwa mahupun meruntuhkan taik telinga sapa yg dgq. pastinya aku yg jadi juara karaoke tu kemarin.

3. Isnin, 9 Nov 2009 - Lepaih abih morning briefing kat opis aku di USJ9 tu, aku pon mencanak pederaih moto p Lowyat beli barang skit paihtu p Acer Service Centre kat Tingkat 9, Time Square. mula2 masuk Lowyat dulu beli barang. Paihtu dah selesai beli barang turun nk p Time Square plak, lalu la kat tempat aku park moto nyamuk aku tu. Ternampak ada terselit kertas kat tengkok moto tu (haaa saman dah la tu). SAMAN! xpa biaq p dulu. kang amik kang mau dia mai sekali lg, dia boh lg plak. x ka kena 2 kali. p Time Square dulu la. p nk pebaik laptop, org tu kata xleh pebaik dah pasai kena kejutan kilat...huhuhuh...sedih2....mainboard plak dah x keluaq stok pasai model lama....demmm!!!!so xleh nk ganti. BELI BARU LA JAWAB DIA....paihtu blk nk p amik moto baru amik surat saman tu...tgk2 saman dari trafik PDRM. aduhhh!!! xpa..lipat simpan masuk wallet. bukak kunci naik moto nk start dah, tgk2 ada lagi satu kertas dok selit kat kepala moto plak dah.....haram jadah aih..kertas apa plak ni...NAHHHHHHHH saman dari DBKL plak...atas kesalahan yg sama....DEMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!! tgk hujan nk turun...celapak blk opis teruih arr....nasib baik x hujan lg...cidak lg tambah malang arr....huhuhu

kejadian2 yg x diingini berlaku.....so hari2 malam ku akan berlalu tanpa bermuka buku.....adehh.......semua itu duittttttttttt....DUIT DUIT...di mana kau DUIT!!!!