Akhirnya setelah hampir seminggu bergelumang tanpa laptop, aku telah dapat laptop yang diberikan oleh company aku. Terima Kasih BIT. Laptop yang diberikan adalah jenih Lenovo SL400. Xpa la, janji ada daripada xdak..huhuhu...setelah p amik kat HQ then terus bawak blk ke site opis di MINDEF/DTHO..sampai2 teruih install Windows 7...perghhh....Windows 7 tuh....daripada pengguna Windows XP yang tegar/ketegaq...akhirnya teruih melompat pakai Windows 7...tapi bos aku salah bg product key la plak..dia p bg yg Windows 7 Enterprise kot...tapi aku dah install yang Ultimate punya....baru la Ultimate Warrior....muahahaha...hati agak gembira sebab dpt laptop baru...TAPI jugak ada rasa agak gusar dan gelabah pasai bila dh dpt laptop ni haruslah pantas menyiapkan keja aku yg x siap2 lg tu....haihhh.....xpa....
pasti boleh!!!

ni haa ada skit gambaq laptop baru 'aku'...


(abaikan minah dlm gambaq tu)