Hari ni keja x siap lagi nih...awat la xtau lambat sgt keja nk siap...nk siapkan input bukannya skit....mau dekat seribu juga kotak kosong..kalau jawab SPM seribu kotak kosong..mau amik kertas soklan tu bakaq dlm dewan periksa teruih....minggu depan nk kena p join (outstation) geng askar merangkap customer projek p depa punya latihan dlm hutan kat Trolak...tp aku bkn p jadi mcm askar meredah hutan belantara tu...aku cuma p mengajaq Microsoft Excel dgn Microsoft Access...haih...diri sendiri pon x cukup ilmu 2 benda alah tu...ni kan pula nk mengajaq org....dlm hutan plak tu ajaq Microsoft Office...ish2....Bill Gate pon xnah wat camnih....kiranya tinggai dunia tanpa sempadan (internet) selama 4 hari gak la...perghh....muka buku aku pasti bermuka-muka...dok risau ke mukabuku lebih drpd keja....projek dah nk tamat kontrak....tp modul aku x siap lagi nih...perghhh...memang ditekan dgn tekanan....cuma rasa kurang skit ja dr tekanan soalan kuboq....gemok2 pon rasa mcm x dpt nk tahan ja tekanan yg kuat nih....pakai piling(menatang hat pasang cerucuk) kot tekanan ni.....rasa lg berat dr berat aku.....BMI dia mesti lebih OBES dari aku...hahaha....aku saja ja nk update blog ni....besa la...ada pembaca setia (rujuk dan cari sendiri post sebelum2 ni)....ok..sehingga berjumpa lagi...insyaAllah...