Post sebelum ni ada aku cerita pasai Sham Oldies yg suka sgt baca blog aku kan...ni adalah entri khas kesinambungan daripada post blog si Rawn (Sham...). Credit to Rawn sebab memulakan...

Ok...cerita pasai Azril ni...dia ni sebenaqnya suka sgt dgn UiTM....dia masuk UiTM Shah Alam awai dari aku....dia amik BizCom...tp xtau la pasai pa dia x brp berkenan dgn course tu...coiihh tiba2 ada dlm kelas aku....dia ni pelik skit...bak kata Rawn la kan....suka mengextendkan diri dia kat UiTM tu....igtkan extend sbb cari awek (mungkin ada juga kot plan dia)...tp aku hormat dia sbg org tua...hahaha....dia ni baguih....henpon x pakai masa aku kenai dia...dia kata xdak awek buat apa nk ada henpon....pelik kan dia ni....tp la ni dia dah pakai henpon...mungkin sbb kat tmpat keja dia kat Media Prima tu byk aweks cun!!! dia dah sedaq kot kepentingan henpon untuk mengorat aweks cun....setahu aku dia ni masih SINGLE dan AVAILABLE...so sapa2 rasa bekenan tu buleh la try....KECUALI awek aku (AMARAN KERAS!)....hahaha...ok.....maybe ada sambungan di blog lain plak kot....

You Are The Best Azril aka Sham!!!