Haih..cik Alyza ni tag aku plak...kena pakai nametag nih...


Anda ada berapa hp? :
13...dlm mimpi ja la...ada satu ja..

Jenama hp anda :
Sony Ericson K810i

Warna Hp anda :
Gold Cerah

Anda menggunakan talian apa? :
Talian Panas (Hotlink)

Apa yg anda dapat dengan menggunakan talian tersebut :
Dapat call dan sms org laa...hahaha

Dalam sehari, berapa posen kredit anda habis ?:
huih...bukan posen...puluh2 sen...

Berapa kali anda topup sebulan?:
kalau selalu call pasai keja..2 kali....

Anda lebih suka msj or call?:
dua2...kalau larat, sms...kalau x...call

Berapa bilangan msj dlm inbox anda ketika ini?:
brp arr...sepuluh kot...malaih aih nak kira....

Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yg paling akhir dlm inbox anda?:
anak fisol..dia kata mangkit lambat nk p keja...

Ape perasaan anda masa baca msj tu? Nyatakan reaksi :
tekejut pasai tgh tdoq...ahaha

Apa yg anda reply kalau anda dpt msj dr sum1 yg anda x knl, n org tu boleh pula tanya balik siapa anda (sedangkan anda x knl pun siapa dia):
x reply dah kot....x pon try call...mana tau bunian ka...

Apa yang anda buat kalau ada nombor yg x knl tp misscall anda banyak kali:
call blk la...

Apa perasaan anda kalau number anda diberikan kepada org yg anda admire secara senyap2?:
hmm...no comment pls..hahah

Ape yg org akn ckp kt anda bile anda bace msj yg lawak?:
nak ckp apa?? aku yg baca..punya pasai la...

Anda taip msj guna jari?:
dak aih...guna tumit kaki....tp rasanya dia tny pakai jari mana kot....ibu jari la...

Anda ada call or msj parents anda hari ni?:
dak

Ape perasaan anda bile jawab soalan2 ni?:
xdak tag lain ka yg menarik skit..

aku xmau tag org...muhahaha