Haa...jgn terkejut!! haha...aku bknnya nk sambung PHD....Master pon belum tentu amik...ni kan plak PHD....huih....maybe insyaAllah masa depan nanti ada rezeki aku amik la...
Berbalik kepada P.H.D yg aku maksudkan adalah..jeng jeng jeng...tp rasanya ramai dah tau....

-Perasaan Hasad Dengki-

Tajuk yg aku nk bicarakan ni adalah mengenai kewarasan dan kematangan fikiran seseorang yg bergelar ataupun menggelarkan diri depa ni pelajar. Bukan calang2 pelajar, tapi adalah pelajar kelas tinggi. Tak perlu aku sebutkan tahap mana pembelajaran org2 ni. Bagi aku, walau setinggi mana pon pelajaran yg org2 ni amik, tapi mempunyai satu tahap sikap yg lebih tinggi iaitu P.H.D, amatlah x berguna!!! Pasai pa nak kena ada perasaan dengki terhadap apa yg org len buat?? Lantak la dia nk buat apa pon, tapi yg hg nak sebok(rujuk post sebelum) apa pasai?? Sudah la bersikap hipokrit, tambah plak dgn P.H.D...perghhh....mmg terbaekk arr!!!
Tahniah kerana anda sudah dikurniakan P.H.D walaupun pelajaran sekarang pon x abih2 lg..

Orang mcm ni jugak bleh digelarkan sebagai......
Suka Jaga Tepi Kain Orang
Tapi
Kain Sendiri Yang Terlondeh Xmau Nak Angkat!!!

Pesanan aku kpd org2 ni (kalau terasa la kan), jangan sampai i go face to face with u or sapa2 yg ada kaitan dgn u. OK!