Tag
Aku pon xtau pa benda. Tapi kalau org tag, mesti org yg ditag tu akan buat benda yg sama gak. hehe. Xpa la. Try p la buat. ni awek aku yg tag aku.


Upload gmbar yg anda gemari dan jawab soklan dibawah

ni gambaq masa kat Pangkor: Gathering budak2 diploma aku


Kenapa anda suke gambar ini? Apa yg best ngan gambar ni?
Sebab x byk pon gambaq aku dgn awek yg agak menarik. hahaha. gambaq 2nd plak sbb mmg nampak cool, mmg candid time ni.

Bila kali terakhir mkn pizza?
erk...x igt dah aih. lama dah.

Lagu terakhir yg anda dengar?
Faizal Tahiaq - Benci + Cinta = Bencinta. haha... but im not Pechinta Faizal Tahir (ditujukan khas utk Dee)

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
Dgq lagu, buat keja.

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
John. haha..dak aih. anak buah aku selalu panggey aku 'Acu' dan aku mmg suka org panggey aku Jep, BUKAN Jeff.

Soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!..tag 6 org
1. Niza
2. Jimm
3. Jebat
4. Kie
5. Amir
6. Baban

Siapa no 1 pada anda?
Sapa dia ni??? x kenai pon. haha. ni la awek aku. tu yg gambaq kat ataih tu. semoga jodoh kami kekal hendaknya. amin.

Org no 3 ada hubungan dgn sape?
org ni ada hubungan dgn Hang Tuah. tgk nama dia. hahaha

Kata sesuatu berkenaan org no 5..
ha...dia ni mamat iPhone. Ada saja dia nk install dlm iPhone dia.

Bagaimana dgn org no 4?
Ni la kawan baik aku. nak kawin dah bulan 6 ni. haha..tp mamat ni x dak blog pon. dia tau ka dak apa itu blog?

Siapa org no 2?
My best friend also. dari kecik sampai besaq. xnah gaduh. bekawan dari umoq 5 tahun.baru blk dr jepun.

Bagi pesanan pd org no 6
Belajaq rajin2 skit. main ja byk ni. dia ni gila!

Aku xmau tag org...hahahaha