2 April 2009. Jam sudah pukoi 2105, aku masih lagi kat ofis. Ala awai lagi....Sememangnya macam ni la jadinya bila tiap kali nk kena present latest progress project kat Pengarah Pergigian *** , mesti masing pakat komited keja sampai tgh malam...hahaha....very2 'hard-working' everybody... Kemarin 1 April pon aku blk lambat...tp bukan sbb April Fool sampai x berani blk umah...tp sbb benda ni jugak...kemarin 2 org ja..aku dgn team leader aku....sambil2 dok buat benda ni....ada la jugak terdengaq 'benda' len...tapi harus diingatttt.....JANGAN TEGOQ....wahahaha....dok buat keja tiba2 ada bunyi printer dok printing kertas.....sapa p tekan??? tekan bukan nk habaq.... hahahah...tp 'hang' x habaq lagi baguih dari 'hang' mai habaq kan..... tapi xpa...demi kejayaan rakan seperjuangan semua (rakan2 opis aku).. mari kita bergabung menjadi Transformer!!! Tingkatkan prestasi dan kurangkan kontroversi.. hahahaha..