Salamat semua....dah lama aku x up-to-date blog aku ni...mental agak block sebelum nih...hehehe...so kali ni meh aku nk cerita 3 in 1....x larat nk karang byk2 posting....buat satu sudaaaaa.......

1. Lama
- dalam keadaan lama aku x update blog aku nih..mcm2 perkara jadi...1st sekali, yang pastinya aku masih belum bertunang seperti yg difitnah org(org yg fitnah aku tu dia tau la)...pastu sport rim aku x pasang2 lg...maybe blk kg hujung bulan ni aku pasang kot..insyaAllah..doa2kan lah...apa lagi arr..haaa....Kejohanan Boling Persahabatan antara BIT(company aku) dgn PPATM(client)...dan aku n da geng jadi JUARA untuk kategori kumpulan...wahaha...bangga2....

2. Sejuk
- sejuk la plak opis hari ni...adoiiyaiiii............awat sejuk sgt nih...nk kata penebat nipis...dak jugak..tebai dari org lain...hmmmm

3. Pengarah Persembahan
- memandangkan aku ada pengalaman bersama aktiviti teater masa peringkat Uni dulu...so aku dilantik utk jadi pengarah persembahan Family Day BIT kat Summerset Resort, Kuala Rompin. huhu... insyaAllah aku akan pastikan persembahan kali ni berjalan dgn lancaq sekali....pasti berjaya di akademi fantasiaaaaaaaaaaaa.........muahahaha....