Mai dah 2009.

Hmm...setiap kali tahun baru muncul...mesti smua org pakat ada azam...bagi aku azam x semestinya setiap kali tahun baru muncul...suka hati aku la nk buat bila azam tu...jenuh la nk tunggu setahun-setahun baru nk buat azam....hehehe...tgk blog org lain..semua pakat dok wish Selamat Tahun Baru...tapi Awal Muharram hari tu xdak org wish kot blog pon...hmmm...bikin panas ja posting aku kali ni kan...saja ja...menghangatkan suasana tahun 2009....tahun 2009 ni dah masuk tahun ke-2 aku keja...dah ada pengalaman keja setahun...

apa yg aku buat arr tahun 2008...dpt keja...bekerja sepenuh hati sampai tepu otak aku....serius...otak aku dah agak tepu...hujung2 tahun 2008 ada skit tekanan dlm otak aku dan jugak emosi aku....buat keja pon x brp nk jalan sbb tekanan berkala tinggi dlm diri aku....huhuhu....xtau nk kata gena dah...kena amik cuti sbulan kot...tp mcm la buleh kan...xpa...aku akan try semangat blk....

Apa pon..tahun 2009 ni aku tetap ada jgak keinginan...keinginan yg bernilai tinggi untuk merubah kehidupan aku...rahsia....rahsia rumahtangga...hahahah....nantikannnnnnnnnn.........