Cuti! Cuti aku mmg byk untuk tahun pertama aku keja ni...maklum la komited...asainya cuti aku dpt 14 hari ja...tp bila dah terlalu komited sgt sampai weekend pon keja...so aku dok claim cuti ja la...dan cuti aku berjumlah 24 hari! hahaha..byk bukan...dan akhirnya menyesai sbb x dpt nk abihkan cuti aku tu...utk krismas dah apply...cuti sampai 4 Januari 2009...tp ada lg belen 9 hari...huhuh...dah la xleh carry forward pasai kontrak tamat hujung tahun ni...so cuti aku akan direset blk...isk..isk...isk...ikutkan hati nk ja aku cuti start minggu depan sampai 4hb tu..tp mcm la akan diapprove...susah nk dpt cuti pjg2 ni...nanti opis akan merindui aku...hahaha....

sebenaqnya aku xtau nk post benda baru kat blog ni...dah kekontangan idea..xpa la..merapu p la sat...

*posting ni adalah sampah semata-mata.....