Setahun! Dah hampir setahun aku dlm bidang pekerjaan, maknanya hampir setahun jugak la aku dah tinggaikan zaman universiti aku. Hari ni jugak la bos aku, En. Zamri bg aku appraisal letter untuk aku isi. huhuhu. Agak menakutkan, rasa mcm nk interview ja. Dia suruh isi lepaih tu jumpa kat bilik meeting. Aduh!!! Mendebarkan sungguh. Lepaih tu masuk la aku dlm bilik meeting tu. Bermula la sesi bersoal jawab berkenaan dgn apa yg aku dah observe dan dapat selama hampir setahun aku keja kat Business Information Technology tu. Selalu sembang dgn dia mcm kawan ja, mesra, tapi kali ni sembang rasa mcm lain pasai takot, ketaq semua ada. Kaki aku x brenti2 dok gedik2. hahah.. Dah abih sesi bersoal jawab, apa yg aku harapkan adalah segala sumbangan dan bakti aku diterima dengan seikhlasnya sebagaimana ikhlasnya aku bekerja. InsyaAllah.