Hahaha...gelak dulu...selalu asyik si Nuar ja yg dok boh pasai team dia yg menang...kali ni aku plak...Glory, Glory, Glory Man United...tapi sebenaqnya aku bukan nk cerita pasai MU menang pon...yg aku nk cerita adalah pasai apa yg berlaku time aku tgk bola MU vs Man City tu...bertemankan 2 org memba iaitu Red dan Bapak (bukan nama sebenar), kami p la cari kedai mkn yg ada skrin besaq yg tayang bola bkn tayang wrestling...so kami tgk ada satu kedai yg x ramai sgt org...Salmacafe nama dia...terletak di kawasan deretan kedai2 baru belakang pasaraya Bintang Seksyen 7, Shah Alam..kami pon duduk la...tgk menu...bleh tahan harga dia...bukannya mahai, tapi harga standard kedai biasa ja...so order la ayaq buah satu, teh o ais limau, teh tarik, roti bakaq dan kentang seronok (fun fries)...dan brader kedai mkn tu bg satu borang untuk diisi, katanya ada cabutan bertuah sempena tayangan bola tu...

kami pon isi la borang tu, dengan harapan ada hang tuah kat situ..nasib baik MU menang, kalau x..mmg kecewa gak la blk umah...selesai acara bola...aku pon p la kaunter nak bayaq...alangkah seronoknya aku, dia kira2...aku hanya perlu bayaq RM0.30 @ 3 kupang ja untuk semua yg kami order tu...wow!!!! menakjubkan....mesti hampa semua tertanya2 mcm mana murah sgt....kami x pakai cable atau orang dalam...haaaaaaaa.....

caranya adalah dengan cabutan bertuah tu....hahaha...aku bertuah la bebbbbbb....dpt baucer RM10....undian sebenaqnya dilakukan btoi2 lepas abih bola..saja ja skip cerita td....hahaha...dah dpt baucer baru p kaunter kira...kira punya kira...kena RM10.30...so bayaq ja la 3 kupang..RM10 tu pakai baucer...seronok btoi mkn mcm2 bayaq 3 kupang..kira sorang sekupang ja...mcm zaman hang tuah kan...sekupang ja mkn..tp dulu2 xdak kentang seronok tu...so x brp nk seronok la kan....ok sebagai bukti baucer aku dpt tu...nin dia gambaq baucer tu kat bawah....so lepaih ni bleh la p tgk kat situ lg..walaupun servis dia agak lambat..tp cabutan bertuah x mengecewakan...aku nk dptkan jersi plak.....