Aduh...awat la pala otak aku agak bengong skit 2-3 hari ni...hari ni pada waktu..aku p petronas nak beli brg kat kedai mesra petronas...selalunya aku park moto "nyamuk" aku tu kat btoi2 depan pintu masuk...tp hari ni aku park kat belah tepi...xpa la..masuk la beli brg sat...paihtu ada sorang mamat pekerja McD yg tgh on duty kot (sbb tgh pakai headphone keja drive thru tu)...aku dok tgk dia ni pelik skit..eh bukan skit la..byk gak la pelik dia...mcm org x btoi pon ada...ckp sorang2..nk kata ada pakai bluetooth xpa la gak...abaikan cerita dia...cerita aku lebih menarik dan lebih bengong...

punya la ralit tgk mamat bengong McD tu...aku pon bayaq la brg aku beli...keluaq2 kedai mesra tu...aku teruih jadi mesra kenderaan...hahaha...ada plak sebijik moto "nyamuk" sama kaler park depan pintu..mcm biasa la..selalu aku park situ...aku pon tanpa rasa bersalah dan bangganya keluaqkan kunci...dan pegang hendel moto tu...TIBA-TIBA!!!!

aik...awat ada helmet...td aku rasa aku naik x pakai helmet pon (buat kebai)...haa sudah!!! nasib baik x naik lg..baru pegang hendel n sebelah lg pegang kunci...usha blk moto tu....alamak..stiker dia lain la...SALAH MOTO LA PLAK!!! hahahaha...bangsat btoi....apa lg...aku tgk kiri kanan...agak gelabah gak la..maklum la dok KL...satg org igt aku nk curi moto plak kan...cabut la aku...perjalanan aku agak laju...terus menuju ke moto aku...masa aku dh smpi kat moto aku..aku tgk blk kat "moto aku" td tu...minah tuan moto usha aku semacam..aku dgn perasaan yg termalu x terhingga...start moto..pecut mcm nk rempit arr....hahaha....paihtu gelak sorang2 ataih moto...haa amik ko....nasib baik pompuan tu x jerit ka apa ka masa aku pegang moto dia...huhuhu....

pengajarannya..Sentiasa la memberi fokus pada kehidupan sendiri, jgn asyik tgk kehidupan org len....wakakakaka