Hari tu aku kata nk cerita pasai p Melaka kan. So kali ni mai sini aku nak cerita bg kat hampa. Aku p Melaka adalah atas dasar kerja. Aku perlu install sistem yg aku develop iaitu sistem untuk klinik gigi tentera dekat Kem Terendak. Aku p pada hari Ahad pagi 2/11 dgn bos aku, En. Zamri dan jugak opismate aku, Stim(agak pelik skit nama dia). So sampai kat Kem Terendak tu dah pkoi 11 pagi. Teruih pasang sistem n setup apa yg patut..sampai la ke ptg. Bos aku balik KL sbb dia ada dinner dgn tentera. So aku dgn Stim p cari tmpt utk tdoq kat sana. Kami kena standby hari Isnin pagi sbb ada event kat Pusat Pergigian Kem Terendak tu. Kami p tdoq kat Tanjung Bidara Beach Resort.



So hari Isnin bermula, awai2 pagi p standby siap2 kat klinik gigi tu. Tunggu la ketibaan Panglima apa ntah, yang pasti bukan Telok Panglima Garang. Panglima tu pon sampai lebih kurang pkoi 930 pagi, aku n Stim memencilkan diri kat bilik doktor (buat apa aku nk p cbuk2 event depa kan). Lepaih tu abih lebih kurang pkoi 10. Aku n Stim pon keluaq sat p sarapan n check out resort. Lepas tu masuk blk klinik tu, tgk blk apa yg patut. Lepas tu.............RONGGENG!!!! Bos plak bg kebenaran p jln2 kat Melaka tu maklum la xnah sampai Melaka. hehehe. Lepas tu pusing la bandaraya Melaka tu. Cari Kota A Famosa haram x jmpa pon. Bukan rezeki kot... xpa la..nanti p lain...lepaih tu teruih blk KL.



Ok. tu ja la cerita aku pasai p Melaka. hahaha..aku tulih ni pon sbb Weekly Project Meeting dibatalkan..so aku pon curik tulang (padahai tiap2 hari buat, ampun BIT n Abe) utk post blog nih...caooossssss