Sabtu, 18 Oktober 2008: Inilah akibatnya bila aku tgh ada mood nk amik gambaq dua org anak buah aku yang nakal ni. Macam2 aksi aku suruh depa posing. Si Haikal ni lebih mudah utk disuruh bergaya manakala si Julia ni plak x suka bergaya depan kamera aka camera shy. Seronok jugak dapat gayakan depa ni. Mana tau besaq2 jadi model. hehe. Tapi mmg memuaskan la sbb senang utk aku edit gambaq2 depa ni.

Aku jadikan ala2 poster filem. hahaha. Ni la hobi aku bila aku xtau nk wat apa. Cari gambaq yg shot dia chantek, pastu aku edit la.

Iklan: Kepada sapa2 yg nak aku edit gambaq, bolehlah mengirimkan gambaq anda.