Masa itu Emas!!!

Setelah 3 bulan berubah atmosfera dr mode pengajian ke mode kerjaya, hidup aku benaq2 berubah. Kepuasan bekerja dpt dirasai. Begitu jugak kepenatan bekerja. Bukan utk merungut, tapi mmg agak memenatkan. Sesekali kenangan time belajaq menjelma. Baru2 ni aku p buat workshop lagi dgn client, workshop ni lebih kurang mcm discussion la, sama mcm yg aku buat kat Hotel Grand Blue Wave dulu. Tapi kali ni kat Colmar, Bukit Tinggi. Tempat tu sejuk. Best la jugak walaupun makin lama aku kat situ, aku dah naik agak bosan sbb tmpt tu sesuai utk rilex ja. Not for fun sgt. tapi bleh tahan la sbb bleh men boling...hahaha....pening dah aku nak taip ni....apa pon life selepas 3 bulan mmg berbeza. Bercampoq dgn org2 yg lebih matang membuatkan aku lebih mengenal erti hidup. Target aku skang adalah nak mengeluarkan apa yg aku impikan selama ni....TUNGGGUUUUU..................vrooommmm vrroommmm...