Sempoi dak??












Belum pon cukup sebulan aku bekerja kat BIT Sdn Bhd ni aku dpt rasakan kemesraan staff2 kat sini yang amat mesra sekali. Yang paling best bila dapat pegi workshop "User Requirement Specification" bersama user untuk projek yg aku involve ni. Bestnya sbb buat kat 5 star hotel, Grand Blue Wave Shah Alam. Selama 5 hari aku mkn free kat hotel tu. Makanan yang mmg sedap2 belaka. Terima kasih jugak kat management company aku keja ni sbb bg peluang mcm ni.hehehe. Kemudian sempena family day company aku, didatangkan khas dari Acheh adalah anak2 yatim yg menjadi mangsa tsunami dan GAM.


Anak2 yatim ni adalah daripada sekolah anak yatim yg company aku punya. So budak2 ni mai kat opis aku, tersentuh la jugak hati aku tgk depa ni. Bukannya apa, nampak wajah keriangan disebalik kedukaan yg depa penah alami. Aku harap aku dapat curah bakti utk kerja2 amal,insyaAllah.