2013. 2014. 2015. 'Hilang' Maka 'Muncoi' di tahun 2016!


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani

2013 - Satu post konon nak kembali memblog...tapi harammmmmm
2014 - Hilang
2015 - Hilang
2016 - Rasa macam nak memblog balik, kita tengok sampai takat mana perangai ni

Mungkin akan berubah konsep, ingat nak buat 

'Jalan-Jalan Makan-Makan'

Aku nak cerita pasai pi jalan-jalan, pi kedai makan dan makan la takkan nak berenang kat kedai makan pulak. kira kalau ayat blogger ni macam Travel + Food + Log. Kalau Travel saja depa panggey Travelog. So aku nak panggey konsep aku 

TravelFoodLog

Nanti aku update untuk entry (ayat blogger) mcm apa yg aku cadang tu. kalau tak jadi tu kira hangpa paham2 la. 

* untuk design / gambaq kat header semua ni adalah design lama. tunggu aku rajin lebih baru aku update baru.

Muka yang sama, Bini yang sama, tapi konsep berbeza.
Pasai pa nak melebih2? Hangpa buleh dapat cerita yg tak sama hanya di Trivago 
blog aku. InsyaAllah.

Post Pertama Tahun 2013!

Assalamualaikum semua pembaca (ada ka pembaca?)

Setelah berbulan2 aku tinggai blog ni, hari ni rasa macam nak cuci sawang skit..skit saja la..xdak sawang pun x best jugak...

aku sebenaqnya bukan xmau update, tapi xtau nak update apa...nanti aku pikiaq satu tajuk/cerita best punya baru aku update panjang2....

setakat la ni post pasai Takaful Amanah Tipu masih ada pembaca dan pengomen...mungkin sebab berunsur nasihat kot..selalunya orang baca blog ni kadang2 nak tau nasihat/petua/pemuda...

harap ada cetusan idea untuk aku update lagi blog ni...kalau x, rugi dok bayaq domain saja..dah la bayaq mahai (mahai ka?)

-teh o ais ni memang sedap!-


Berhabuk + Bersawang + Mati Kutu




Dah taktau nak update apa kat sini. Nak update pasai bola pun Kedah dah out dari Piala Malaysia. Tapi pertemuan ATM dan Kelantan memang menarik untuk ditonton. Sapa menang, yg tu aku sokong..hahahaha


[ASLI] Original Branded Vials & Miniatures Perfume [MURAH]

Mai pilih mai pilih adik kakak abang paklong maklong mai pilih mai pilih! 
Saya bukan nak juai ubat jauh sekali ubat kuat. Tapi ini barang 'ubat kasih sayang'... Pakai sekali bau tak berenti. Saya bukan juai bedak "ghau ghau bau dia". Tapi barang yang saya nak war-warkan ni macam-macam jenih bau dok ada, tapi insyaAllah wangi belaka. Mai pilih mai pilih mai!

100% original branded vials and miniatures perfumes yg sangat murah untuk dan sangat sesuai untuk travel...malah untuk kaum perempuan, perfumes ni sangat sesuai untuk disimpan didalam handbag, boleh dibawa kemana jua dan boleh guna dimana saja anda suka...

Untuk senarai pewangi atau perfume (org kedah kata), hangpa semua boleh pi layari blog Alyza Fisol atau klik link berikut yang lebih tepat lagi untuk senarai penuh .

Senari Penuh Perfumes

.......Semboq-semboqkan dan Selamat Berwangi......